Blog

Appartementencomplex Barginkshoeve te Haaksbergen

Het appartementencomplex Barginkshoeve: een fraai, duurzaam, eigentijds en in stijl van de tegenoverliggende kerk opgetrokken appartementencomplex bestaande uit 10 luxe appartementen

In Haaksbergen zijn wij gestart met de realisatie van het appartementencomplex Barginkshoeve. Op deze historische plek waar vroeger de boerderij van de fam. Bargerink (hoeve van Bargink) heeft gestaan op de hoek van de Veldmaterstraat en Geukerdijk wordt een fraai appartementengebouw en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. 10 luxe appartementen die verschillen in grootte en ligging en met allemaal een eigen ruime buitenruimte. En 2 woningen die naar eigen inzicht kunnen worden aangepast.

Ontwerp: L&O Architecten
Verkoop: Oosting Makelaardij
Realisatie: Aannemersbedrijf Vogt
Voor meer informatie: www.barginkshoeve.nl

Nieuwbouw vrijstaande woning Haaksbergen

  • 3D aanzicht links 20-12-2017
  • 3D aanzicht rechts 20-12-2017

Ontwerp: Aannemersbedrijf Vogt

Realisatie: Aannemersbedrijf Vogt

Nieuwbouw woning Dalmeden Hengelo

  • a1
  • a2
  • a4

Ontwerp: Buro Fons Nijland

Realisatie: Aannemersbedrijf Vogt

30 Energie zuinige woningen te Haaksbergen

  • 3d impressie bungalow
  • 3d impressie
  • 3d geschakelde
  • 3d impressie bungalow 2

De Maalderij omvat dertig duurzame woningen met een eigentijdse uitstraling, verdeeld over zeven uiteenlopende types. De stedenbouwkundige opzet van dit plan heeft mogelijk genaakt alle huizen op de zon te oriënteren.

Qua architectuur zijn de woningen geïnspireerd op het eerder beschreven agrarische industriële verleden van de omgeving. De huizen zijn voorzien van zogeheten lessenaarsdaken. Deze verwijzen naar de markante sheddaken op de textielfabrieken van weleer. Voor de afwerking van de woningen worden traditionele industriële materialen toegepast als baksteen en keramische pannen.

Duurzaam en energiezuinig, dat gaat op voor alle dertig nieuwbouwwoningen van De Maalderij. De perfecte situering stelt de op de lessenaarsdaken standaard aangebrachte zonnepanelen optimaal in staat om duurzame energie te leveren. Uitbreiding van het aantal zonnepanelen behoort tot de mogelijkheden. Dan kunt u zelf nóg meer energie opwekken, waardoor energieneutraal wonen haalbaar zou kunnen worden.

Zowel de bewoners van de Boerenbondstraat als bezoekers kunnen hun auto parkeren op de eigen parkeerplaats óf in de directe omgeving van de woning. Veiligheid is één van de speerpunten van De Maalderij. In de woning wordt op elke verdieping een doorgekoppelde rookmelder geïnstalleerd. Standaard is ook de toepassing van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Ontwerp: L&O Architecten

Verkoopinformatie: Oosting Makelaardij

Realisatie: Aannemersbedrijf Vogt

Voor meer informatie: www.de-maalderij.nl