Renovatie boerderij Buurse

  • 20171003_160456_LLS
  • 20171003_160015
  • 20171003_160042
  • 20171003_160325_LLS
  • 20170420_104309
  • 20170420_104303
  • voorgevel
  • 20160704_150136

In Buurse hebben wij de renovatie van een oude schuur verzorgd. Deze schuur is weer leefbaar gemaakt en op veel punten verfraaid.

Rondom is er een nieuwe geïsoleerde buitengevel gemetseld en voorzien van authentieke stalramen. De begane grond vloer is opnieuw gestort en voorzien van isolatie. Doordat ook de kapconstructie is vervangen, is de gehele schuur geïsoleerd.

Bij de renovatie van deze oude schuur zijn de gebinten grotendeels vervangen, waar mogelijk zijn deze hersteld. Binnen zijn balklagen gekoppeld aan de hilde, waardoor er extra ruimte ontstaat op de eerste verdieping.

 

Reageren niet mogelijk